Logo (1)

čeka se konačna potvrda

Hrvatski rukometaši kući se s medaljama vraćaju već u nedjelju

  • S.Š.
  • Zadnja izmjena 25.01.2020 14:08
  • Objavljeno 25.01.2020 u 14:08
Bionic
Reading

Hrvatski rukometaši nakon četiri godine i bronce na Euru u Poljskoj, opet su na pobjedničkom postolju. U petak su Červarovi igrači svladali Norvešku te ušli u finale, osvojivši najmanje srebrno odličje. No, igrači ne misle na tome stati

Već smo navikli da nas sportaši uveseljavaju svojim rezultatskim uspjesima i odličjima s velikih natjecanja. A da se njihov posao cijeni, barem kod navijača i običnog puka potvrda su 'veselice' koje im se pripremaju po povratku u domovinu.

Tako je bilo uvijek, a baš su rukometaši često znali biti na pozornici glavnog zagrebačkog trga.

Červar i igrači i s ovog najtecanja dolaze s medaljom oko vrata, samo je pitanje hoće li ona biti zlatna ili srebrna.

No, bez obzira kojeg će biti sjaja, rukometašima se opet sprema doček.

Oni bi u Hrvatsku, točnije u zagrebačku zračnu luku 'Dr. Franjo Tuđman' trebali sletjeti u nedjelju oko ponoći, jer prema trenutno dostupnim informacijama, njihov charter bi trebao poletjeti iz Stockholma oko 22 sata.

'Dogovaramo još sve detalje, ali to je okvirna stanica. Ništa još ne mogu potvrditi, ali planiramo slijetanje oko ponoći, a za sve ostalo, informacije ćemo objaviti kada nam budu termini potvrđeni', rekao je za tportal glasnogovornik Hrvatskog rukometnog saveza Ivica Maraš.

S obzirom na termin slijetanja, vrlo vjerojatno će igrači prvo krenuti na odmor, a opet - neslužbeno - doznajemo da će doček biti, ako se rukometaši s time slože, na Trgu bana Jelačića a predviđen je tijekom prijepodnevnih sati ponedjeljka.

  • +9
Slavlje hrvatskih rukometaša nakon pobjede nad Norveškom i ulaska u finale Eura Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic / CROPIX
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal