neočekivani transfer

Hrvatski reprezentativac u suzama je napustio teren nakon pobjede u najvećem škotskom derbiju; odlazi u Romu kod Josea Mourinha...

30.08.2021 u 06:49

Bionic
Reading

Nogometaši Glasgow Rangersa su u derbiju 4. kola škotskog prvenstva na svom Ibroxu pobijedili ljutitog gradskog rivala Celtic 1:0 golom Filipa Helandera u 66. minuti. Na kraju utakmice igrači Rangersa su slavili veliku pobjedu, ali hrvatski reprezentativac Borna Barišić nije skrivao suze

Trener Glasgow Rangersa Steven Gerrard je ranije ovoga mjeseca otvoreno priznao kako je klub nakon neuspjeha u kvalifikacijama za Ligu prvaka prisiljen na prodaju nekoliko igrača. Sada se, nakon pobjede protiv Celtica, čini kako je hrvatski reprezentativac Borna Barišić (28) jedan od tih koji će u samoj završnici prijelaznog roka napustiti kultni Ibrox.

A škotski mediji tvrde kako Barišić odlazi u Romu kod Josea Mourinha! Rangersi će njegovom prodajom zaraditi najmanje 13 milijuna eura, a hrvatski bi se reprezentativac već danas trebao javiti novom treneru!

Da je posao već dogovoren najbolje oslikava reakcija Borne Barišića, njegovo su ponašanje nakon utakmice škotski mediji protumačili kao oproštaj od kluba. Naime, Barišić je teren napustio sa suzama u očima i u zagrljaju sa suigračima. Njegovi pogledi prema tribinama i navijačima kao da su govorili - zbogom.

'Ostalo je još malo do kraja prijelaznog roka, a ako je ovo bio pozdrav s navijačima... Gledajte, bio je odličan vojnik kluba. Kada su ispali iz Lige prvaka, kružile su priče da će netko otići. Ako je to Borna Barišić, za njega ću reći da je bio dobar u dresu Rangersa, ali reći ću mu i da neće pronaći klub poput Rangersa. U svakom slučaju, želim mu sreću', zaključio je u televizijskom prijenosu Kris Boyd, legenda kluba.