uhvati me ako možeš

Hrvatski reprezentativac postavio rekord Bundeslige kojeg će biti teško oboriti...

06.02.2019 u 18:45

Bionic
Reading

Ante Rebić (25) igra još jednu sjajnu sezonu. Za svoj je Eintracht u 15 prvenstvenih utakmica zabio sedam golova te je još triput asistirao suigračima za gol. Uz sve to je prošlog vikenda srušio i rekord Bundeslige

Eintracht je ugostio vodeću Borussiju Dortmund, utakmica je završila bez pobjednika, bilo je 1:1, ali ipak će ostati zapamćena po jednom rekordu.

Naime, precizni su mjerni instrumenti uz teren izmjerili kako je Ante Rebić u jednom od svojih brojnih sprinteva trčao brzinom od 35,11 kilometara na sat! Brz je naš Ante kao munja što nebom lunja!

Ovom se informacijom pohvalio njemački sportski časopis Kicker koji navodi kako je napadač hrvatske reprezentacije srušio rekord kojeg je držao Marokanac Achraf Hakimi. On je inače igrač madridskog Reala na posudbi u Borussiji (D), a Rebić je od njega bio brži za tek 0,01 km/h. No, bio je brži i za sada je - rekorder!

  • +25
Hrvatski nogometaš Ante Rebić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tko bi ga mogao ugroziti? Hm, nismo sigurni, osim ako se Usain Bolt uskoro ne izbori za mjesto u postavi neke od momčadi Bundeslige...