Logo (1)

okršaj u stockholmu

Hrvatski navijači pred dvoranom 'pripremaju teren' za ulazak u finale

  • S.Š.
  • Zadnja izmjena 24.01.2020 16:43
  • Objavljeno 24.01.2020 u 16:30
Bionic
Reading

Hrvatsku rukometaši ovog petka se od 18 sati u Stockholmu, protiv Norvežana, bore za ulazak u finale europskog prvenstva

Nakon utakmica u Grazu i Beču, hrvatski su se rukometaši preselili u Stockholm, gdje će ovog petka igrati polufinale Eura protiv Norvežana.

No, za razliku od okršaja po skupinama, na kojima su se naši igrači osjećali kao domaćini, jer dvorane su bile popunjene s barem 60 do 70 posto hrvatskih navijača, sada će u glavnom švedskom gradu situacija ipak biti drugačija.

Jer Norveška je puno bliže, i njihov je standard veći, pa je Norvežanima bilo lakše organizirati putovanje do Stockholma.

Međutim, bez obzira na veliku kilometarsku udaljenost, podrška Hrvatskoj neće izostati. I vjerujemo, ako rezultat krene u našu korist, da će malobrojnija skupina dobiti dodatni elan te da se Norvežani baš i neće čuti.

Utakmica će se igrati na nogometnom stadionu, koji je za ovu priliku 'prepolovljen' i prenamijenjen za rukomet, pa se očekuje 16.000 gledatelja. S time da bi hrvatski navijača ipak trebala biti par tisuća.

A da u Stockholmu vlada optimizam, potvrđuju ove fotografije raspjevanih hrvatskih navijača. Koliko možemo primjetiti, Norvežana još uvijek nema.

  • +2
Hrvatski navijači u Stockholmu Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic / CROPIX
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal