NOGOMETNO ČUDO

'Hrvatski Messi' - zabio 22 gola u jednoj utakmici

19.09.2012 u 21:37

Bionic
Reading

Mladi Matija Golubić je u jednoj nogometnoj utakmici zabio, vjerovali ili ne - čak 22 gola! Talentirani nogometaš Mladosti iz Svetog Petra kod Ludbrega sve je zabio iz igre

Matija Golubić se još kao klinac, nogometaš pionira Mladosti iz Sv. Petra, upisao u anale ludbreškog nogometa. Mladi igrač je uspjeh za sjećanje postigao na susretu 3. kola pionirske lige NS Ludbreg, u kojem je njegova momčad pobijedila vršnjake iz Apatije s čak 30:0!

Zanimljivo je da je sudac utakmice prestao pisati strijelce i rezultat nakon 22:0 jer mjesta više nije bilo, a Matija je dotad zabio 16 golova. Ostatak je pobrojao sam, uz pomoć gledatelja i trenera.

Nakon nedjeljne utakmice Matija se pohvalio svojim prijateljima, no uopće mu nisu vjerovali.

'Prvo su mislili da ih muljam, jednostavno mi nisu vjerovali, a kada sam ih donekle uspio uvjeriti, bili su u čudu', rekao je za Varaždinski tjednik Matija, a prenosi evarazdin.hr

Golubić, kojem je uzor Lionel Messi, svoju karijeru započeo je u Slogi iz Slokovca, a sa svojom novom družinom želi biti na samom vrhu lige. Bez obzira na 22 postignuta gola u jednom susretu, i dalje čvrsto stoji na zemlji.

'Želio bih igrati barem za Podravinu, no tada bih trebao poraditi na sebi te poboljšati preciznosti dodavanja i manje driblati. U nekim segmentima sam dobar, no treba mukotrpno trenirati', zaključio je Matija.