KARAČIĆ IZNENAĐEN

Hrvatski junak ovakvom dočeku u Mostaru se nije nadao

02.02.2016 u 12:02

Bionic
Reading

Više od pet tisuća Mostaraca dočekalo je u središtu grada brončanog rukometaša Igora Karačića koji je izrazio oduševljenje što mu je rodni grad pripremio svečani doček, te prenio žaljenje što i suigrač Marino Marić nije mogao biti zajedno s njim.

'Imao sam doček u Zagrebu, imao sam doček Splitu, ali nisam očekivao ovoliko ljudi u mom Mostaru i svima vam od srca hvala', rekao je Karačić na dočeku u ponedjeljak navečer.

Okupljenim navijačima prenio je pozdrave od svojih suigrača i stručnog stožera od Ivana Balića do Domagoja Duvnjaka, te napose od sugrađanina Marina Marića, koji je također karijeru počeo u Zrinjskom, a koji zbog klupskih obveza nije mogao doći u Mostar.

Pri tome je naveo kako je Marino jako želio doći u Mostar, ali je zbog klupskih obveza morao u Njemačku u svoj klub.

'S Marinom sam proveo prekrasne trenutke u Poljskoj na putu do ovog uspjeha. Oči su mu bile pune suza kada je čuo da Mostar priprema doček, a on ne može doći', dodao je Karačić.
Zajedno s publikom zapjevao je pjesmu Mate Bulića "Tiho, tiho teče Neretva" za koju je rekao da su je "kauboji" stalno pjevali u svlačionici nakon svake utakmice pa je postala i svojevrsna himna.

Na pozornici je na Trgu hrvatskih velikana Karačića dočekao i čestitao mu na uspjehu i mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić.