tin srbić javio se iz japana

Hrvatski adut za medalju u gimnastici sjajno se osjeća u Tokiju: Jedva čekam subotu i kvalifikacije, da bude još malo više adrenalina...

  • Autor: Ivan Žurić/Hina
  • Zadnja izmjena 22.07.2021 08:41
  • Objavljeno 21.07.2021 u 15:11

Izvor: Profimedia / Autor: yangyuanyong / Avalon / Profimedia

Hrvatski gimnastičar Tin Srbić u srijedu je odradio prvi trening na preči na kojoj će nastupiti i u subotnjim kvalifikacijama na Olimpijskim igrama u Tokiju.

'Bilo je malo čudno jer smo došli u dvoranu dva i pol sata prije nego sam ja imao svoj podij. Kad sam se krenuo zagrijavati onda su svi već bili u dvorani za natjecanje, tako da sam gotovo sat i pol bio sam u dvorani za trening. Ali, sve je dobro prošlo, dvorana za natjecanje je stvarno jedna od ljepših u kojoj sam ikada bio. Preča mi odgovara jer smo dovoljno rano nabavili takvu istu pa sam se uspio naviknuti i stvarno mi odgovara ovdje', otkrio je Tin Srbić.

Njemu je preču tvrtke Senoh na kakvoj će nastupiti na Igrama osigurao Hrvatski olimpijski odbor još prošle godine i na njoj se pripremao za Tokio. Poprilično je drukčija od sprava koje su uobičajene na gimnastičkim natjecanjima, no Srbiću nije trebalo puno vremena da se prilagodi na nju.

'Napravio sam danas u dvorani za natjecanje samo jedno zagrijavanje i išao vježbu koju planiram raditi u kvalifikacijama. Odradio sam stvarno solidno. Jako sam zadovoljan. Mislim da nikada nisam ovako dobro odradio podij trening na nekom velikom natjecanju. Stvarno je sve OK i jedva čekam subotu i kvalifikacije da bude još malo više adrenalina i da probam odraditi ovu vježbu ovako kako sam odradio danas na podiju. Bit ću jako zadovoljan s time. Mislim da je to onda dovoljno za finale', zaključio je Tin Srbić.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!