odluka Izvršnog odbora

Hrvatska u Ligi nacija sredinom studenoga dočekuje u Splitu Portugal predvođen Ronaldom; o gledateljima na Poljudu ni riječi...

01.09.2020 u 14:12

Bionic
Reading

Usprkos pandemiji koronavirusa natjecanja idu dalje pa se tako s nestrpljeme čekalo gdje će nogometaši Hrvatske biti domaćini u Ligi nacija.

Tako je Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza donio odluku kako će utakmica Lige nacija između Hrvatske i Portugala, koja je na rasporedu 17. studenoga, biti odigrana u Splitu na kultnom Poljudu. Riječ je o utakmici posljednjeg kola skupine C Lige nacija.

Svjetski doprvaci se tako opet vraćaju u Split nakon spektakularnog susreta protiv Mađarske u okviru Europskih kvalifikacija za EURO 2020., koji je odigran 10. listopada prošle godine. Zbog epidemiološke situacije još nije poznato hoće li moći doći određeni broj gledatelja na utakmicu na Poljudu kako bi uživo vidjeli Modrića, Rakitića, Ronalda, Felixa i druge. Trenutačno se sve utakmice pod okriljem Uefe igraju bez gledatelja...

Izvršni direktor HNS-a Marijan Kustić i član Izvršnog odbora Ile Topuzović danas su održali sastanak s predstavnicima Grada Splita predvođenima gradonačelnikom Androm Krstulovićem-Oparom, koji su dali suglasnost za održavanje utakmice u Splitu.

Podsjećamo, Hrvatska će u skupini C Lige nacija odmjeriti snage s Portugalom, Francuskom i Švedskom. Nakon rujanskog otvaranja u Portu i Parizu, Hrvatska će u listopadu u Zagrebu ugostiti Švedsku i Francusku, dok će u studenom gostovati kod Švedske i potom natjecanje u skupini završiti u Splitu protiv Portugala.

  • +9
Okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije u Zagrebu uoči Lige nacija Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL