ČEKA SE POTVRDA HNS-A

Hrvatska reprezentacija izabrala kamp u kojem će boraviti za vrijeme Eura 2020.; je li ovo iznenađenje?

21.12.2019 u 08:04

Bionic
Reading

Iako iz Hrvatskog nogometnog saveza još nema službene potvrde, šuška se da je odabran kamp u kojem će naša nogometna reprezentacija boraviti za vrijeme Europskog prvenstva

Euro 2020. igra se od 12. lipnja do 12. srpnja u čak 12 država. Hrvatska je završila u skupini D,a od njezina tri moguća suparnika poznata su dva – Engleska i Češka, dok će treći biti pobjednik turnira između Norveške, Srbije, Škotske i Izraela.

Poznato je da će naša nacionalna vrsta svoje utakmice igrati u Londonu i Glasgowu pa je logično da tamo negdje bude i smješten kamp u kojem će hrvatski nogometaši trenirati i živjeti tijekom Eura.

Iz HNS-a još nisu potvrdili koja je njihova destinacija, ali Večernji list doznaje da su se čelni ljudi našeg Saveza u suradnji sa izbornikom Zlatkom Dalićem odlučili za luksuzni resort Fairmont koji je smješten nedaleko od škotskog gradića St. Andrewsa što je malo iznenađenje, jer se uopće nije našao u ponudi Uefe.

  • +31
Hrvatska - Gruzija, prijateljska utakmica, 19.11.2019. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Fairmont ima 212 soba, 17 apartmana i dvije dodatne luksuzne vile. Udaljenost od St. Andrewsa do Glasgowa, u kojemu će Hrvatska igrati dvije utakmice Eura, iznosi nešto više od 100 kilometara. Fairmont je doista oaza zelenila, u kojoj će vatreni imati blaženi mir.

Resort Fairmont pobijedio je u kamp Tottenham Hotspura, Lodge, udaljen od Wembleyja 31 kilometar, zatim kamp drugoligaša Luton Towna, kamp Lensburry, te nekadašnji kamp engleske nogometne reprezentacije u Bisham Abbeyju.