KUP ČETIRI NACIJE

Hrvatska protiv Mađarske spasila obraz

06.11.2011 u 21:19

Bionic
Reading

Nakon poraza od Čeha i Srba, hrvatski su rukometaši u zadnjem kolu Kupa četiri nacije ipak uspjeli pobijediti Mađare sa 30:22 (15:9)

Najbolji u našoj reprezentaciji bio je Zlatko Horvat sa 10 golova.

Međutim, večer prije, izlazeći iz beogradskog Pionira, nakon što su naši rukometaši izgubili od Srbije (20:22), Zoran Gobac, koordinator za muški rukomet, vrtio je glavom.

'Nije ovo nikako dobro dva mjeseca prije EP-a. Puno stvari ne štima, ali neću sad o tome. Ima vremena za razgovore', rekao je.

Na stranu što smo osvojili posljednje mjesto na turniru, ali igra je loša. To jednostavno u Srbiji nije bila Hrvatska kakvu smo navikli gledati posljednjih osam godina. Naši su igrači izgledali umorno, bezvoljno i bezidejno, a protiv Srbije vratila se i stara boljka – vratari. Tri obranjene lopte u 60 minuta.

'Znao sam da će se sve to događati. Imali smo jedan ozbiljan trening uoči turnira, stalno smo u autobusu i ne mogu ništa ozbiljno napraviti. I lagao bih kada bih rekao da se ne plašim kako će se takvo što ponoviti i za EP! Imamo premalen broj dana za pripreme, a očekivanja su velika', rekao je izbornik Goluža.