NIŠTA BEZ NAŠIH

Hrvatska je nogometno čudo; ovo je najbolji dokaz kakve igrače imamo

19.04.2019 u 14:30

Bionic
Reading

Hrvatska je nogometno čudo, a novi dokaz je to što će naša zemlja sigurno imati predstavnika u finalima oba Uefina natjecanja

Bez obzira na slaba ulaganja u infrastrukturu, nedostatak sponzora, premalu igračku bazu, u Hrvatskoj se stalno rađaju talenti koji igraju za najveće klubove Europe te sudjeluju aktivno u velikim uspjesima.

Poslije osvajanja svjetskog srebra svi su čuli za hrvatsku nogometnu reprezentaciju, ali i prije tog čudesnog uspjeha, naši nogometaši ostvarivali su zapažene rezultate, ali u dresu stranih klubova.

Redovito smo imali igrače u finalima najjačih klupskih natjecanja, a sada ćemo imati predstavnika i u finalu Lige prvaka i i u finalu Europske lige bez obzira što se polufinala tek trebaju odigrati.

Naime, u Ligi prvaka smo saznali da će jedan protiv drugog igrati Dejan Lovren (Liverpool) i Ivan Rakitić (Barcelona) pa je jasno da netko od njih mora do finala.

Ista situacija je i u Europskoj ligi gdje Eintracht Ante Rebića igra u polufinalu Europske lige protiv Matea Kovačića i Chelsea.

  • +11
FC Porto - Liverpool, uzvratna utakmica četvrtfinala Lige prvaka Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia