NOKA PRIZNAO

Hrvatska je magnet za koju bi radio i besplatno!

14.02.2015 u 14:40

Bionic
Reading

Nakon neuspjeha na SP-u i još lošije igre 'kauboja', hrvatska muška rukometna reprezentacija ostala je bez izbornika. Slavko Goluža podnio je ostavku, a već se neko vrijeme špekulira o njegovom nasljedniku

Ivano Balić prihvatio se koordinatora hrvatskog muškog rukometa i samim time trebao bi imati jednu od ključnih uloga pri imenovanju Golužinog nasljednika.

Zasad je nekoliko imena u opticaju, od Gorana Perkovca, Željak Babića Line Červara, Veselina Vujovića do legendarnog, pa i najiskusnijeg Zvonimira Noke Serdarušića. Jedino ime koje nije 'sporno' jest Petra Metličića, koji je voljan sjesti na klupu i biti pomoćnik, odnosno učiti od 'glavnog'.

No, nakon nedavnog sastanka Zorana Gopsa s Ivanom Balićem procurila je informacija kako bi za rukometnu reprezentaciju bilo najbolje da na njenu klupu sjedne netko mlađi, a sve je to izgledalo kao 'izbijanje aduta' iz ruku Serdarušića, za kojeg se pak pisalo da traži veliki novac. Međutim...

'Ne idem sigurno u Hrvatsku da bih zaradio. Otkud nekom pravo da bubne takvu glupost o 190.000 kuna mjesečno? Nisam nikad pitao za novac niti o njemu razgovarao. I ako baš hoćete, došao bih u Hrvatsku i za plaću koju je imao moj prethodnik, radio bih i džabe da mi kažu 'pomozi'...', izjavio je Serdarušić za Sportske novosti.

Očito je i njemu jasno kakav potencijal leži u našoj reprezentaciji.