'MANIJAK' TVRDI:

'Hrvatska ima fantastične igrače, namučit će Brazil!'

12.06.2014 u 16:41

Bionic
Reading

Igrač sredine terena Queens Park Rangersa Joey Barton tvrdi kako Brazilu u dvoboju protiv Hrvatske neće biti nimalo lagano, a u veznoj liniji prednost daje igračima Nike Kovača...

Suigrač Nike Kranjčara iz Queens Park Rangersa, Joey Barton, ne vjeruje da će Brazil imati lagan posao na otvaranju Svjetskog prvenstva u susretu protiv Hrvatske.

'Hrvatska ima stvarno fantastične igrače i to posebno u Luki Modriću i Ivanu Rakitiću koji čine hrvatsku veznu liniju boljom nego brazilskom. Mislim da će Hrvatska značajno otežati posao Brazilu, riječ je o jako dobroj reprezentaciji. Kada je Brazil osvojio naslov prvaka 2002. godine, imao je Rivalda i Ronalda, a danas nema takve klase,' tvrdi Barton.

Barton se u niz navrata kritički osvrtao na prvu brazilsku zvijezdu Neymara i još uvijek smatra kako igrač Barcelone nije spreman nositi ovu reprezentaciju.

'Dosta sam ga kritizirao govoreći da je daleko od Messija i Ronalda, no ovo je njegova prilika. Osobno smatram kako još uvijek nije spreman, možda je to još prerano za njega. Igrao je odlično na Kupu konfederacija, ali ovo je potpuno drugačija priča,' dodaje Barton.