IMPRESIONIRANI RUDEŽ

Hrvat otkrio zbog koga su Messi i društvo stajali u stavu – mirno!

26.03.2015 u 15:12

Bionic
Reading

Košarkaši NBA momčadi Indiana Pacers, za koju solidno igra Damjan Rudež, grčevito se bore za svoje mjesto u play-offu. Jednu od važnijih pobjeda Pacersi su ostvarili u Washingtonu gdje ih je uživo došao gledati ponajbolji nogometaš svijeta Leo Messi u društvu suigrača iz argentinske reprezentacije. Međutim, Rudežu je posebno dojmljivo bilo vidjeti s kakvim poštovanjem su Messi i suigrači došli pozdraviti Luisa Scolu

Možda je upravo Messi svojom pojavom dobio sreću svom sunarodnjaku Lusiu Scoli, koji sjajno godinama igra u NBA ligi, jer su Pacersi nadigrali sa 103:101 Washington Wizardse. Rudež je odigrao vrlo dobro, za 20 minuta provedenih na parketu ubacio je 11 koševa (šut iz igre 4-9, trica 3-7), a uz to je imao po jedan skok i asistenciju.

Nakon utakmice 28-godišnji Rudež pohvalio se na društvenim mrežama s nekoliko fotografija u društvu argentinskih nogometaša predvođenih Messijem (na jednoj fotografiji s njim su bili Agüero, Mascherano).

'Ponovno pobjeđujemo... I uspjeli smo to pred Messijem!', napisao je Rudež.


Posebno je duhovit bio post na privatnom Facebooku gdje je napisao:

'Nevjerojatan osjećaj dobiti priliku upoznati jednog od najboljih, čudesni Leo Messi! Jedino impresivnije od njega je bilo gledati to kako se cijela argentinska nogometna reprezentacija u sekundi transformirala iz ekipe megazvijezda u skupinu malih impresioniranih dječaka postrojenih u stavu mirno kad se pred njima ukazao legendarni Luis Scola. Da nisam vidio svojim očima ne bih vjerovao', napisao je Rudež.

Te riječi su još jedan dokaz kako Luis Scola, slično kao i Manu Ginobili iz San Antonio Spursa, uživaju ogromno poštovanje svojih kolega iz nogometne reprezentacije. Ipak je riječ o košarkašima koji su uspjeli osvojiti olimpijsko zlato u Ateni 20014. godine…


We're back to winning ways... And we've done it in front of LEO MESSI!!! #BowDown#GraciasScola#PacersWin

Posted by Damjan Rudez on Wednesday, March 25, 2015