VRIJEME JE!

Hrgović želi adrenalin: Dosta mi je ovakvih borbi gdje znam da ću pobijediti, Ahmatović je hrabar tip, ali nije ta razina

05.12.2021 u 11:56

Bionic
Reading

Rutinski je Filip Hrgović savladao Emira Ahmatovića u sinoćnjem meču koji se održao u Las Vegasu. El Animal je do pobjede došao početkom treće runde, nakon što je Ahmatović treći put završio na podu

Hrabro je boksač iz Sandžaka ušao u meč protiv hrvatskog boksača, no Filip je jako brzo preuzeo inicijativu i meč je lagano privodio kraju. Iako se Hrgović gotovo nije niti oznojio za ovu pobjedu, hrvatski boksač ne želi više boksati u takvim mečevima, piše portal Fight Site.

'Dobra pobjeda. Svi su to i očekivali. Dosta mi je ovakvih borbi gdje znam da ću pobijediti. Želim kompetitivne mečeve, borbe koje donose određeni adrenalin, teške borbe', izjavio je Hrgović netom nakon meča, u razgovoru za Boxing Social.

Ipak, Hrgović svojim izjavama nije htio omalovažiti Emira Ahmatović. Njemački boksač uskočio je na ''short notice'' četiri dana prije i dao je sve od sebe. Na njegovu žalost, to nije bilo dovoljno za nositi se s puno kvalitetnijim Hrgovićem, no Filip je pohvalio njegovu hrabrost.

'On je hrabar tip. Vidio sam u njegovim očima, ali jednostavno nema alate. Nije dovoljno velik i snažan, jednostavno nije na toj razini, ali je hrabar. Kad vidim da tipovi nemaju toliko snage, onda zapostavim obranu. Kao što sam rekao, želim teške mečeve gdje moram biti oprezan, brz, poput mačke', rekao je Hrgović koji je pritom pokazao jednu modricu na desnoj strani lica, koju je zadobio zbog manjka pažnje i zapostavljanja obrambenog segmenta.

Činjenica je da Emir Ahmatović nije na Filipovoj razini i nadamo se kako će Hrgovićeve želje za kvalitetnijim protivnica biit uslišane tokom 2022. godine. Vrijeme je da Hrgović bude istinski testiran.