spektakl u areni

Hrgović potvrdio: Thompson će mi pjevati kada ću ulaziti u ring

29.08.2018 u 18:16

Bionic
Reading

Hrvatski teškaš Filip Hrgović 8. rujna boksat će u zagrebačkoj Areni za internacionalni pojas prema WBC-u, a protivnik mu je Amerikanac Amir Mansour koji ima 23 pobjede i 16 nokauta.

Hrvatski profesionalni boksač Filip Hrgović, kojeg 8. rujna u zagrebačkoj Areni čeka meč protiv Amira Mansoura, pred svoje će navijače ući uz glazbenu pratnju Marka Perkovića Thomposna, koji će uživo pjevati pjesmu 'Geni, geni kameni'.

'Moja je velika želja da mi Thompson u Areni prije ulaska u ring zapjeva svoju pjesmu uživo. Već smo se čuli zbog toga i dogovorili da se čujemo kada se vratim iz Miamija', izjavio je početkom kolovoza hrvatski boksač, a sada je planirano i realizirao.

  • +20
Boks, Filip Hrgović - Filiberto Tovar Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

'Bit će mi velika čast što će Thompson pjevati uživo dok budem ulazio u ring. To će mi dati još više motiva da pobijedim Mansoura'.

'Sretni smo što možemo potvrditi da će Thompson biti dio velike noći boksa u Areni Zagreb 8. rujna. On će zagrijati atmosferu dok se Filip Hrgović bude spremao suočiti s Amirom Masnourom za WBC internacionalni naslov', kaže Nisse Sauerland, promotor tima Saureland.

Inače, nije sad to nekakav Hrgovićev inat, jer on uz tu pjesmu izlazi već neko vrijeme.

No, dâ između boksača i ovog pjevača postiji neka dublja veza, potvrđuju Hrgovićeve riječi nakon dočeka hrvatskih nogometaša, srebrnih sa svjetskog prvenstva, kojima je na dočeku pjevao isti izvođać, no kojem su u jednom trenutku isključili razglas.

Već tada Hrgović je digao glas.

'Kad bi mi ugasili razglas kao što su Thompsonu, ja bih nekoga nokautirao. To je taj unutarnji neprijatelj o kojem pričam, to su ljudi koji ne žele da Hrvatska diše punim plućima'.

Podsjetimo, Hrgović će za ovaj naslov boksati protiv Amira Mansoura. Riječ je o 46-godišnjem američkom boksaču, no godine vas nikako ne smiju zavarati. Mansour je 36. boksač svijeta prema BoxRecu i po tome je svakako najteži Filipov protivnik do sada, ujedno i najveća prilika za dodatni napredak. Hrgović se na istoj ljestvici nalazi četiri mjesta ispred svog protivnika