treća pobjeda u tri profi borbe

Hrgović: Bio sam spreman i na deset rundi

28.01.2018 u 08:52

Bionic
Reading

Hrvatsku superteškaš Filip Hrgović i Rigi je odradio još jedan profesionalni meč. Ovog puta za pobjedu nad englezom Tomom Littleom u ringu je morao provesti skoro četiri runde

'Osjećam se odlično, sretan sam što sam pobijedio. Mislim da sam boksao dobro. Normalno da uvijek može bolje', izjavio je Hrgović, brončani olimpijac, nakon čega je analizirao meč:

Filip Hrgović Izvor: Promo fotografije / Autor: #KDLP

'Krenuo sam malo prejako. Trebalo mi je par rundi da se opustim i da ruke počnu letjeti. Sve u svemu, prekid u četvrtoj rundi, treća pobjeda prekidom i mislim da sam ovom pobjedom ušao u top 100 na svjetskoj ljestvici teškaša. Jako sam sretan i zadovoljan'.

>> Pogledajte kako je Hrgović nokautirao Littlea za svoju treću profi pobjedu

Hrgović je slavio tehničkim nokautom, nakon što je razbio arkadu protivniku. Bilo je to u četvrtoj rundi, a dogovorene su bile osam.

'Trenutno sam spreman za osam rundi. Možda čak i 10. Tako da, i da je on uspio izdržati ja bi nastavio ovim tempom udarati do kraja. Spreman sam i bilo je puno teže nego prva dva meča koja su završila u prvoj rundi, ali spreman sam bio za osam rundi jakog tempa'.

Pokušao ga je iskusniji Englez isprovocirati. Ne prljavim udarcima, već galamom.

'Kad sam vidio njegove provokacije u ringu znao sam da je gotov, znao sam da je uzdrman. To obično boksači rade kad više nemaju rješenja i trebaju neki vjetar u leđa da motiviraju sami sebe i možda da, ako je neki neiskusan protivnik, da ga malo uplaše. Ali ja sam preiskusan i znao sam, kada sam to vidio, da je kraj blizu'.