GUŽVA NA VRHU

Hodžić drži Dinamo na životu: Zaslužio je postati najbolji strijelac lige!

13.05.2017 u 10:04

Bionic
Reading

Pogotkom protiv Splita Armin Hodžić izjednačio se s Andrijaševićem i Soudanijem na vrhu ljestvice najboljih strijelaca MAXtv Prve lige, a s obzirom na sve što je pokazao u proljetnom dijelu prvenstva, zaslužio je na prvom mjestu i ostati...

Dinamo je pronašao neočekivanog junaka ove sezone u domaćem prvenstvu. Armin Hodžić nije bio jedna od glavnih napadačkih opcija na početku sezone i odigrao je tek 21 utakmicu od 33 moguće, ali je svejedno uspio zabiti 14 golova, od kojih su mnogi bili ključni i donijeli pobjede 'modrima'.

Posljednji takav pao je ovog petka protiv Splita, u utakmici u kojoj je Dinamo minimalno pobijedio i ostao u igri za naslov prvaka.

Split-Dinamo 0:1, 33. kolo 2016./17. (sažetak)

Hodžić se golom izjednačio na vrhu ljestvice strijelaca s Andrijaševićem i Soudanijem, a u borbi za prvog topnika lige iz drugog plana vrebaju Ejupi, Futacs i Gorgon s 12 postignutih golova.

Nema sumnje, čeka nas uzbudljiva golgeterska završnica prvenstva, a 22-godišnji bosanski napadač svakako je najugodnije otkriće sezone i zaslužio je postati najbolji strijelac lige. S obzirom na trenutnu formu, najveći je favorit da to i ostvari...

MAXtv Prva liga, lista strijelaca:

  • 14 - Hodžić, Andrijašević, Soudani
  • 12 - Gorgon, Futacs, Ejupi
  • 11 - Erceg, Puljić
  • 10 - Heber, Bezjak
  • 9 - Ivanovski