bit će drame na nou campu

Hoće li Lionel Messi zaista ovako izigrati Barcelonu? Jer na ljeto može otići besplatno, a uz sve to Katalonci mu moraju isplatiti i 33 milijuna eura

15.11.2020 u 10:17

Bionic
Reading

Dugo se ovog ljeta nagađalo hoće li Lionel Messi napustiti redove katalonskog velikana, Barcelone. No, nakon višetjednih natezanja, Argentinac je ipak ostao, ali je vrlo brzo klub napustio dotadašnji predsjednik Bartomeu

A je li Bartomeu potpisao ovakav ugovor, prema kojem će Lionel Messi samo za vjernost sljedećeg ljeta dobiti 33 milijuna eura, ne zna nitko.

Trenutni Messijev ugovor istječe na kraju sezone, a Argentinac bi se čak mogao odlučiti i za besplatni odlazak, nakon neuspjelih pokušaja da napravi transfer prošlog ljeta.

ESPN tvrdi da je u uvjetima ugovora, kojeg je Messi potpisao još 2017. godine, uključeno ukupno 66 milijuna eura bonusa za lojalnost. Messiju je u veljači isplaćena polovina tog bonusa, a druga bi trebala sjesti na njegov račun kraju ovog ugovora, odnosno u lipnju 2021. godine.

Budućnost 33-godišnjeg Argentinca u Barceloni visi u zraku i nije isključeno da će mu ovo biti zadnja sezona u dresu katalonskog velikana.

Prema tome, Barceloni bi se na kraju sezone moglo dogoditi da ostane i bez Messija ali i bez 33 milijuna eura.