vraća se nogomet

HNS napokon donio odluku kada će se nastaviti HT Prva liga; iz Hajduka jasno dali do znanja što misle o tome

06.05.2020 u 19:00

Bionic
Reading

Sportski direktor Hajduka Ivan Kepčija pozdravio je u srijedu odluku HNS-a da se natjecanje u Prvoj ligi nastavi 6. lipnja

Sportski direktor Hajduka Ivan Kepčija pozdravio je u srijedu odluku HNS-a da se natjecanje u Prvoj ligi nastavi 6. lipnja.

'Veseli nas odluka HNS-a da se natjecanje nastavi početkom lipnja, a to je posljedica toga što borba protiv koronavirusa ide u dobrom smjeru. Mi sportaši jedva čekamo nastavak. Želim pohvaliti igrače koji su i za vrijeme karantene odlično radili u svojim domovima po uputama trenera i došli su u odličnom stanju na početni dio priprema. Profesionalno odrađuju ovaj dio priprema u iščekivanju ulaska u puni momčadski trening', kazao je Ivan Kepčija za internetski portal Hajduka.

Do kraja prvenstva preostalo je deset kola, a to znači da bi zadnje, 36. kolo, bilo 25. srpnja. Sve utakmice bit će odigrane bez gledatelja. Vodeći Dinamo ima 65 bodova, slijedi Rijeka s 47, treća je Lokomotiva s 46, a četvrti Hajduk ima 45. Peti je Osijek s 42, slijedi Gorica s 35, a na sedmoj poziciji je Slaven Belupo s 26 bodova. U najtežem položaju su Istra 1961 s 19 bodova, te Inter Zaprešić i Varaždin, koji imaju po 17 bodova.

Tjedan dana ranije, 30. i 31. svibnja, odigrat će se utakmice polufinala Hrvatskog kupa, a sastaju se Rijeka - Osijek, te Slaven Belupo - Lokomotiva.