nije više što je bio

Histerični Mourinho izgubio kontakt s realnošću: Njegov konačni pad je blizu...

28.11.2018 u 17:41

Bionic
Reading

Nakon što je Manchester United zahvaljujući Fellainiju u sudačkoj nadoknadi jedva svladao Young Boys u Ligi prvaka, Jose Mourinho u napadu histerije okolo je bacao bočice i kasnije pokušavao uvjeriti javnost da je veličanstveni trener. Kao da ne vidi da mu momčad igra bijedno...

Manchester United već je i prije polovice sezone ispao iz utrke za titulu u Premiershipu, a u Ligi prvaka definitivno nije među kandidatima za osvajanje titule, bez obzira na iznenađujuću pobjedu u Torinu protiv Juventusa.

  • +16
Jose Mourinho Izvor: Pixsell / Autor: John Walton/Press Association/PIXSELL

Da je momčad s Old Trafforda slaba potvrdila je i utakmica protiv Young Boysa koja je trebala završiti 0:0 kao i prethodna protiv Crystal Palacea, da se nije ukazao Fellaini i u sudačkoj nadoknadi donio pobjedu, a s njom i prolazak u osminu finala.

Mourinhova reakcija koja je uslijedila pokazala je koliko je gnjeva u tom čovjeku koji je bacao okolo bočice s vodom i divljao, a s ispadima je nastavio nakon utakmice.

'Od 14 puta u Ligi prvaka prošao sam dalje 14 puta. Dvaput kad nisam igrao u njoj, osvojio sam Europsku ligu,' poručio je Portugalac svojim kritičarima.

No, Jose kao da ne vidi da njegova momčad već godinama igra bijedno i ne postiže rezultate na nivou jednog od najvećih europskih klubova. A krivica je i njegova, ne samo od uprave koja mu nije dala željena pojačanja.

Zbog toga će prije ili kasnije izgubiti posao na Old Traffordu, a s obzirom na plaću koju zahtijeva tamo gdje dolazi raditi te loše rezultate koji ga već dugo prate, sljedeći će mu poslodavac vjerojatno biti u Kini, Japanu ili Australiji.

Ako se ne trgne, Joseov konačni pad je blizu, a jedna sretna pobjeda ne može sakriti sve slabosti njegovog Manchester Uniteda...