ključna utakmica

Kovaču stigla prijetnja iz Bremena: Može li preživjeti na bavarskoj klupi i ovaj izazov?

28.11.2018 u 17:23

Bionic
Reading

Golman Jiri Pavelka smatra da Werder ima dobre izglede svladati Bayern ove subote u Bundesligi, a taj bi poraz definitivno Niku Kovača koštao trenerske pozicije u bavarskom klubu...

Bayern je uvjerljivom 5:1 pobjedom protiv Benfice u Ligi prvaka ovog utorka produžio mandat Nike Kovača na vrućoj klupi, no to će biti uzalud ako se situacija ne popravi u Bundesligi.

  • +5
Bundesliga, Bayern München - Fortuna Düsseldorf Izvor: Pixsell / Autor: Sven Hoppe/DPA/PIXSELL

Bivši hrvatski izbornik zaostaje ogromnih devet bodova za vodećom Borussijom Dortmund, nakon poraza u derbiju i zatim remija sa slabašnom Fortunom Düsseldorf.

Novi posrtaj definitivno bi ga koštao posla, a da se Bayerna više nitko u Njemačkoj ne boji dokazuje i poruka koja je Bavarcima stigla iz Bremena.

'Bayern trenutno nije u dobroj fazi. Vjerujemo da imamo pravu šansu pobijediti. Protiv Benfice je Bayern definitivno odigrao lijepu utakmicu, ali jedan susret ne znači kraj krize. Mi se nadamo da će biti drukčije u subotu,' zaprijetio je u izjavi za Kicker golman Jiri Pavelka i dodao:

'Bayern ove sezone nije tako jak kao prethodnih sezona. Svakoj seriji jednom dođe kraj.'

Češki vratar Pavelka je sjajno branio prošlog vikenda u remiju 1:1 protiv Freiburga, ali ako će Werderova obrana na sličan način igrati protiv Bayerna, Kovačev je posao siguran. No, momčad iz Bremena u gornjem je domu Bundeslige ove sezone, a Bavarci su posrtali i protiv puno slabijih...