oduševljenje među 'plavcima'

Hazard otkrio najveću Realovu pogrešku vezanu uz mladog Hrvata

03.09.2018 u 14:13

Bionic
Reading

Nogometaši Chelseaja pod vodstvom Maurizija Sarrija igraju odlično, a što je još važnije i nižu pobjede. Sada su već na četiri u nizu, a vrh premierligaškog društva dijele s Liverpoolom i Watfordom

Ovog ljeta madridski Real pod svaku je cijenu želio dovesti Belgijanca Edena Hazarda, no 'plavci' ga nisu puštali, a sada svi zajedno, na čelu s trenerom Sarrijem uživaju u njegovom igračkom preporodu.

Hazard je imao problema dok je menadžer bio Antonio Conte, no, dolaskom Maurizija Sarrija, Belgijanac je 'prodisao' i bio izuzetno važan u četiri uvodne pobjede na početku nove sezone.

  • +4
Premier liga, Chelsea - Arsenal Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Naravno, volim imati loptu u svom posjedu, ne na svojoj polovini, nego u 30 metara na protivničkoj polovini. Sviđa mi se ovaj tip igre, potpuno je drugačiji od Conteovog i Mourinhovog. Lopta je više u našem posjedu, tako da nije loše', izjavio je Hazard. A onda i otkrio koja su to dva igrača bitno utjecala na takvu promjenu u njegovoj, ali i igri cijele momčadi.

'Mislim da je velika razlika napravljena dovođenjem dvojice nogometaša, a to su Jorginho i Kovačić. Oni su također drugačiji, žele zadržati loptu, naš cilj je da je čuvamo u svom posjedu, a onda kad se ukaže prilika da pogodimo. Što više imamo loptu, to smo opasniji', zaključio je Hazard.

Samim time i ukazao Realu na propust što nisu imali više strpljenja s našim Mateom Kovačićem.