od subote sa suigračima

Harry Kane prekinuo šutnju, a posebnu je poruku poslao navijačima: Boli me kada čitam komentare

06.08.2021 u 21:12

Bionic
Reading

Engleski nogometni reprezentativac i napadač Tottenham Hotspura, 28-godišnji Harry Kane, proteklih se dana spominjao po medijima kao moguća nova investicija Manchester Cityja. No, taj se transfer zasad nije dogodio, a nakon višetjedne šutnje, oglasio se i sâm igrač

Engleski mediji početkom tjedna pisali su o tome da 28-godišnjak nije ispoštovao dogovor s klubom i da se u ponedjeljak nije pojavio na treningu te da je to bio način na koji vrši pritisak da ga klub proda u Manchester City.

Inače, Kane se do sad odmarao nakon nastupa na Euru, a takav je imao i dogovor s trenerom Nunom Espíritom Santom.

Ipak, Kane je naglasio da je izuzetno razočaran zbog neistinitih navoda i da nikada nije odbio trenirati s klubom.

'Prošlo je skoro deset godina od mog debija za Tottenham, a svake godine, vi - navijači, pružali ste mi podršku i ljubav. Zbog toga me boli kada čitam komentare koji dovode u pitanje moj profesionalizam.

Neću objašnjavati detalje u vezi s trenutnom situacijom, ali želim jasno kazati da nikada ne bih i nikada nisam odbio trenirati. Vratit ću se sutra, kako je i planirano. Ne bih napravio ništa što bi ugrozilo moj odnos koji imam s navijačima koji mi pružaju podršku sve vrijeme tijekom mog boravka u Tottenhamu', napisao je Kane.

Ovo je za Kanea bio prvi put da se oglasio u medijima u vezi sa situacijom u Tottenhamu, a bit će vrlo zanimljivo vidjeti hoće li na kraju napustiti klub i otići u Manchester City.