MAESTRALNO

Harlemovska akcija zvijezde Nuggetsa bez konkurencije!

07.04.2013 u 13:56

Bionic
Reading

U NBA ligi u subotu je odigrano sedam utakmica, a usprkos tome što se nakon lakše ozljede na parket vratio LeBron James u TOP 10 akcija nije bilo mjesta za njega

Tako se na prvom mjestu bez konkurencije našla harlemovska akcija igrača Denver Nuggetsa u pobjedi protiv Houston Rocketsa 132:114. Najsvestraniji igrač domaćih Andre Iguodala u driblingu kakav često viđamo kod najboljeg playmakera današnjice Chrisa Paula probio je obranu Rocketsa te nakon toga bez gledanja bacio savršenu loptu za alley-oop zakucavanje Kennetha Farieda.

Jedan od boljih zakucavača u NBA ligi Iguodala, bivši student sveučilišta Arizona i srednjoškolski prvak u skoku u vis, utakmicu je završio sa 18 koševa, 14 asistencija i 7 skokova.

No, svakako se isplati pogledati o ostalih devet akcija u kojima je svoje mjesto našao i aktualni pobjednik u zakucavanju Terrence Ross koji je protiv Milwaukeeja pokazao kako se leti…

Od europskih igrača u društvo najboljih ugurao se Andrej Kiriljenko dodavanjem preko glave za Derricka Williamsa i zakucavanje iza leđa. Sjajno je i alley-oop dodavanje Jenningsa za Sandersa, a da se ne bi sve vrtjelo oko zakucavanja u TOP 10 uvršteno je i nekoliko blokada. We love this game!