to bi bio spektakl

Hamilton prihvatio izazov MotoGP šampiona: Sprema se nezapamćena utrka?

29.08.2019 u 11:11

Bionic
Reading

Marc Marquez izazvao je Lewisa Hamiltona na dvoboj prvaka, u kojem bi se utrkivali prvo u bolidu Formule 1 pa na MotoGP motociklu, što je Britanac i prihvatio…

Marquez i Hamilton apsolutni su vladari svojih sportova posljednjih godina pa nije iznenađenje da se javila ideja da međusobno odmjere snage.

Inicirao je to španjolski peterostruki prvak MotoGP klase koji je spreman sjesti u bolid Formule 1, ako Hamilton nakon toga uzvrati vozeći motocikl.

'To bi bilo zabavno. Oči u oči, prvo u bolidu Formule 1, onda na motoru, jer znam da ga vozi. Čujem se s njim ponekad preko društvenih mreža i znam da vozi motocikl i to dobro,' izjavio je Marc Marquez za Sportsmail.

Nije trebalo dugo čekati na odgovor peterostrukog prvaka Formule 1 koji je kratko putem društvene mreže poručio motociklistu:

'Idemo!'

Sve utrke nove sezone Formule 1 ekskluzivno možete u HD kvaliteti gledati na MAXtv-u (Arenasport 2). Više informacija OVDJE.

Ostaje naravno nepoznanica kako bi se takva utrka organizirala da bude sigurna za sve sudionike, a opet puna natjecateljskog naboja.

Honda bi Marquezu možda još i dopustila ovu ludost, ali teško je vjerovati da bi i Hamilton dobio od Mercedesa zeleno svijetlo koji više toga može izgubiti u slučaju ozljede svoje glavne zvijezde…