DOŠAO NA SVOJE

Hamilton: Pokazao sam svima da nisu imali pravo!

19.03.2013 u 12:52

Bionic
Reading

Lewis Hamilton zadovoljan je nakon što se na prvoj utrci sezone pokazalo da Mercedes ima brži bolid od momčadi za koju je vozio prošle godine, McLarena

Svjetski prvak iz 2008. godine cijelu je svoju F1 karijeru vozio za ekipu iz Wokinga, no potkraj prošle godine odlučio se za veliku životnu promjenu. Potpisao je za Mercedes, što je naišlo na burne reakcije stručnjaka, koji su smatrali da je Lewis prešao 's konja na magarca', s obzirom da je Brawnova momčad prošle godine bila daleko od najbržih.

Ipak, ove sezone dogodio se veliki preokret. McLaren se muči, Button i Perez zasad se moraju žestoko boriti da bi uopće završili među prvih deset, dok je Mercedes bio najbrži na zimskim testiranjima te solidno brz na prvoj utrci u Australiji, na kojoj je Hamilton završio peti. Sir Stirling Moss, Jackie Stewart i mnogi drugi morali su pojesti svoje riječi.

'Praktički su svi bivši vozači rekli da je to bila najgora odluka u povijesti. Govorili su da me neće biti nigdje,' kaže zadovoljni Lewis Hamilton pa dodaje:

'A zatim su sebi proturječili i otišli u drugu krajnost. Nemaju pojma što pričaju. Za njih je ili ovako ili onako, a istina je zapravo u sredini.'