NE MOŽE DOĆI K SEBI

Hamilton ogorčen: Ovo ne želim više nikad doživjeti!

12.05.2013 u 16:46

Bionic
Reading

Lewis Hamilton iznimno je razočaran nakon 12. mjesta na Velikoj nagradi Španjolske, u utrci u kojoj je startao s druge pozicije

Svjetski prvak iz 2008. godine proživio je mizeran dan u Barceloni. Njegov Mercedes nikako se nije mogao nositi s raspadajućim Pirelli gumama, a čini se da ga je i prilično loše podesio, jer je na kraju ostao bez ijednog osvojenog boda, dok je timski kolega Nico Rosberg završio šesti.

'Ovo je nešto što ne želim više nikad iskusiti. Radio sam sve isto kao na prošloj utrci u Bahreinu, ali nisam imao držanja na stazi, nisam mogao pritiskati, jer ako bih pokušao, gume bi se raspale u istom trenutku,' priznao je ogorčeni Lewis Hamilton nakon utrke pa dodao:

'Bio sam potpuno izgubljen danas. Ne znam što je pošlo po zlu. No čini se da su drugi napravili veći korak naprijed od nas ovaj vikend. Iako smo nadogradili bolid, nismo napredovali kad je u pitanju potrošnja guma,' zaključio je vozač Mercedesa koji će imati priliku popraviti dojam za dva tjedna na stazi koju voli, u Monte Carlu.