REZULTAT PREGOVORA

Halilović potpisuje za Barcu, Dinamu 15 milijuna eura!?

28.02.2014 u 10:13

Bionic
Reading

Nakon pregovora predstavnika Barcelone i Zorana Mamića u Zagrebu, Alen Halilović trebao bi karijeru nastaviti u dresu katalonskog kluba…

Halilović je odigrao utakmicu karijere na gostovanju na Kantridi u srijedu, a samo dan poslije u Zagreb je stigao sportski direktor Katalonaca Raul Sanllehi, koji se sastao sa Zoranom Mamićem na temu transfera mladog talenta.

Prema pisanju Jutarnjeg lista, koji se poziva na svoje izvore, transfer je dogovoren i Halilović će karijeru nastaviti u B momčadi Barcelone ovog ljeta, kroz koju će se pokušati probiti prema udarnoj postavi 'katalonskog diva'.

Dinamo bi od transfera trebao dobiti 10 milijuna eura, a još pet ako Alen zaigra za prvu momčad. Ugovor bi trebao trajati tri godine. Čeka se službena potvrda…


'Svi trebamo biti svjesni da je on još dijete od 17 godina, nije zrela osoba i one možda nekima nesimpatične stvari treba pripisati tome. Ipak, on svojom kvalitetom zaslužuje pažnju Dinama, ali i cijelog svijeta. Ovim putem mu čestitam i neka samo ovako nastavi,' izjavio je Zoran Mamić nakon utakmice protiv Rijeke (2-2). Halilović nakon utakmice na Kantridi nije želio pričati o Barceloni.

El Mundo Deportivo je ekskluzivno objavio kako su predstavnici španjolskog kluba razgovarali i s Alenovim roditeljima Sejadom i Vanessom dogovorivši sve detalje transfera. Kako navode Španjolci Barca će Halilovića gurnuti u B momčad kao što je učinila i s 20-godišnjim Denisom Suarezom kojeg su prošlog ljeta doveli iz Manchester Cityja.

Barcelona je navodno već 'zakaparila' i vratara Borussie Mönchengladbach Marc-Andrea Ter Stegena, koji je obavio liječnički pregled i čeka se samo kraj sezone kako bi se vijesti službeno potvrdila. Barca za iduću sezonu planira na Camp Nou vratiti s posudbe iz Evertona 19-godišnjeg krilnog napadača Gerarda Deulofeua, te 21-godišnjeg veznjaka Rafinhu, koji je na posudbi u Celti Vigo.