DOŠAO NA SVOJE

Halilović napokon zagorčao život Barceloni: Prvi put nakon što ga se odrekla!

02.03.2018 u 09:12

Bionic
Reading

Ovog četvrtka Alen Halilović po prvi je put izbjegao poraz u dvoboju s Barcelonom otkad ga je katalonski klub otpisao. Odigrao je cijelu utakmicu za Las Palmas u remiju 1:1 koji je ozanimljivio borbu za naslov prvaka u Primeri...

Naš mladi 21-godišnji veznjak prešao je još kao tinedjžer iz Dinama u Barcelonu, a iako se od njega mnogo očekivalo u Kataloniji nikad nije dobio pravu priliku, da bi ga se klub na kraju odrekao i prodao Hamburgu za samo pet milijuna eura.

  • +5
Alen Halilović Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Halilović je baš zato bio izuzetno motiviran protiv nesuđenih suigrača odigrati odličnu utakmicu ovog četvrtka u dresu Las Palmasa i na kraju je došao na svoje.

Trener Paco Jemez ostavio ga je na terenu tijekom cijele utakmice i u nekoliko navrata zaprijetio je Ter Stegenu, a imao je i par solidnih ubačaja. Kod penala za domaću momčad vidjelo se da bi ga Alen najradije izveo, no Calleri je čvrsto zgrabio loptu i sjajnim udarcem pogodio za konačnih 1:1.

Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

Kad je utakmica završila, Halilović je zadovoljno digao ruke u zrak, jer je napokon dobio zadovoljštinu. Bio je to njegov četvrti susret s Barcelonom otkad ga je otpisala. Sa Sportingom je izgubio 3:1 i 6:0, a s Las Palmasom u prethodnom dvoboju 4:1. Ovaj je put zajedno sa suigračima zagorčao život Kataloncima čija se prednost na vrhu ljestvice smanjila na pet bodova uoči velikog derbija s Atleticom...