NIJE DOBRO

Jakobušić vrlo direktno o lošoj igri momčadi; ali o svojim potezima ni slova?! Navijači odgodili Bilu noć

07.02.2023 u 19:24

Bionic
Reading

Splitski savez sportova ovog je utorka u Hrvatskom domu nagradio najbolje sportaše u 2022. godini. Najuspješnija muška ekipa je HNK Hajduk.

'Zahvalio bih se svima u ime cijelog kluba na ovoj nagradi. Čestitam svim laureatima, ali i svim ljudima u Splitskom savezu sportova koji brinu o 207 klubova. Split je grad sporta. Nismo bili deset godina ovdje. Kako igramo zadnje dvije utakmice nećemo dogodine osvojiti ovu nagradu. Vjerujem u jaki i moćni Hajduk i da se vidimo tu i dogodine', rekao je predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić.

Inače, posljednjih dana, čemu su doprinijeli porazi od Istre (0:3) i Rijeke (1:2), puno je kritika na račun Hajdukovog vodećeg dvojca, Jakobušića i sportskog direktora Mindaugasa Nikoličiusa.

Lena Stojković iz taekwondo kluba Marjan osvojila je nagradu za najuspješniju sportašicu, a najbolji sportaš je Marko Livaja.

Doduše, Livaje nije bilo na dodjeli nagrada jer je 'pod temperaturom' i ostao je kod kuće, kako bi se oporavio do vikenda i subotnjeg okršaja s Varaždinom.

  • +6
Hajduk - Rijeka (20. kolo SuperSport HNL-a) Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic

A da je nelagoda ušla i među navijače Hajduka, zorno prikauje odluka Društva prijatelja Hajduka iz Šibenika, prema kojoj je otkazana Bila noć, a koja se trebala održati 11. veljače u 19.50 sati.

'Nije nam bilo lako doniti odluku o odgodi, ali ponekad triba napravit korak nazad, da bi se krenilo jako naprid.

Svi oni koji su uzeli svoje ulaznice, mogu ih vratiti na mista na kojima su ih kupili, i dobit će nazad povrat novca.

Hvala svima na razumijevanju, do nekih sretnijih dana...', objavili su.

>> Hrvatski nogomet samo na kanalima MAXSport!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na kanalima MAXSport 1 i MAXSport 2 na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport