HT Prva liga

Hajduk želi prije pauze imati maksimalan učinak, a Rijeka uloviti priključak s vrhom tablice; evo gdje gledati njihove dvoboje s Istrom i Slaven Belupom

29.08.2020 u 12:38

Bionic
Reading

Rijeka u 17:55 dočekuje Istru 1961, dok će Hajduk od 20:05 ugostiti Slaven Belupo. Obje utakmice možete pratiti na kanalu Arenasport 3

Nakon što je 3. kolo Hrvatski Telekom Prve lige Gorica otvorila pobjedom 3:2 na domaćem terenu protiv Šibenika, u subotu su na redu nove dvije utakmice domaćeg prvenstva. Rijeka će ugostiti Istru 1961, a Hajduk dočekuje Slaven Belupo.

Rijeka je prvenstvo otvorila pobjedom protiv Šibenika od 2:1, da bi u drugom kolu izgubili od Lokomotive s 1:0. Priliku za popravak i vraćanje na pobjedničke staze imaju danas u 17:55. Utakmicu koju možete gledati na programu Arenasport 3 je najavio trener Rijeke Simon Rožman.

'Puno smo pričali s igračima. Bio sam ljut nakon Lokomotive, ali vidjeli smo da igrači žele, ali fizički nismo bili na razini. Moramo se izvući iz ove situacije, pronaći pravu energiju jer ostalo nije upitno. Dobra je disciplina, želja je prisutna', rekao je Rožman pa dodao:

'Navijači su nam uvijek bili podrška, sada ni tu ne možemo dobiti potreban poticaj. Istra 1961 je promijenila trenera, tako da ne možemo predvidjeti kako će gosti izgledati. Jako bitna utakmica za nas, posebice uoči reprezentativne stanke i rujna gdje nas čeka niz teških utakmica. Istra je dobro izgledala i protiv Dinama i protiv Hajduka i treba biti oprezan', prenosi službena stranica Rijeke.

Hajduk je u novoj sezoni HT Prve lige upisao dvije pobjede i želi nastaviti u tom tonu. 'Bijeli' su s 2:0 pobijedili Istru 1961 pa promijenili trenera nakon što je Igor Tudor otišao u Juventus, da bi s Harijem Vukasom na čelu pobijedili i Osijek. Na gostovanju u Gradskom vrtu bilo je 2:1 za Hajduk.

U trećem kolu ih čeka dvoboj protiv Slaven Belupa. Utakmica na Poljudu počinje u 20:05, a možete ju gledati na programu Arenasport 3.

'Belupo je momčad koja ima stabilnost u igri, vrlo su nezgodan i organiziran suparnik te znamo da ćemo se morati namučiti za pobjedu. Utakmica nam je jako bitna i spremni smo na sve izazove koji nas čekaju', prenosi Vukasove riječi službena stranica Hajduka.

Dobra vijest za Vukasa i ekipu je to što se Hajduku priključuje grčki napadač Dimitrios Diamantakos koji bi trebao biti pravo pojačanje. S druge strane, ne mogu računati na Stefana Simića, Tonija Teklića i Marina Ljubića koji otpadaju zbog ozljeda.

Dok čekamo dvoboje 3. kola HT Prve lige, prisjetite se najboljih golova iz prošlog kola.

Sve utakmice Hrvatski Telekom Prve lige i pretkola Lige prvaka možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv, zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.