AMBICIOZAN POKUŠAJ

Hajduk želi dovesti mladu Dinamovu zvijezdu!

27.12.2013 u 11:14

Bionic
Reading

Iznimno perspektivna juniorska špica zagrebačkog Dinama Robert Murić vjerojatno je na posljednjem odmoru u svom trenutnom klubu. Odbio je potpisati novi ugovor s Dinamom i tako otvorio lov potencijalnih poslodavaca

Murić je bio najbolji igrač ljetošnjeg izdanja juniorskog turnira Mladen Ramljak, nastupio je (i zabio) na posljednjem U17 Svjetskom prvenstvu i kotira kao hrvatska nogometna budućnost.

'Istina je, nisam htio potpisati profesionalni ugovor s Dinamom, odlučio sam se za inozemstvo,' potvrdio je mladi Zagorac iz Bednje nedavno za evarazdin.hr i na taj način otvorio lov na uskoro besplatnog dragulja.


Red velikana koji su zainteresirani (Man. United, Arsenal, PSG, Juventus...) za Roberta odavno je formiran, ali dječakova želja da promijeni državu prebivališta mogla bi uskoro doći na test.

Naime, prema informacijama kojima raspolaže Večernji list u lov na napadača krenuo je i splitski Hajduk. Jasno je da bi njegov inozemni put počeo posudbom u sredinu u kojoj bi brže napredovao, dok mu Hajduk može ponuditi mjesto u udarnom sastavu i instantnu minutažu. Naravno, i puno manje novca, ali obitelj Murić uskoro bi (12. ožujka postat će punoljetan) na stol mogla dobiti ponudu iz Splita, jednu od mnogih koju mogu uzeti u obzir.