IŠČEKIVANJE NA POLJUDU

Hajduk: Velika imena tek u 2009. godini

30.12.2008 u 15:06

Bionic
Reading

Godina 2008. bliži se kraju, a Hajduk još uvijek očekuje nekoliko velikih imena koja bi mu pomogla u utrci s Dinamom za naslov najbolje momčadi Hrvatske. Tri su imena za sada u opticaju

Dosad su bijeli potpisali nove ugovore s trenerom Antom Mišom, Dragom Gabrićem i Danijelom Subašićem, doveli Marina Tomasova te dogovorili transfere Marija Brkljače i Ivana Rodića, koji još uvijek nisu formalno potpisani.

No pravi kapitalci tek se očekuju. Nekoliko imena je u opticaju, počevši od Bojana Vručine, Hrvoja Vejića, Igora Križanca, Anasa Sharbinija, pa sve do Marka Babića. Premda na Poljudu nitko neće ni potvrditi ni demantirati pregovore ili kontakte s navedenima, izvjesno je da su čelnici Hajduka za Bojana Vručinu i Anasa Sharbinija nudili financijsku odštetu njihovim klubovima, kao i nekoliko igrača u zamjenu.

Kad su u pitanju trojica igrača s iskustvom u reprezentaciji, pregovori su obavijeni velom tajne i izvjesno je da bi se mogli dovršiti isključivo ako netko od spomenute trojice ne pronađe odgovarajući angažman u inozemstvu.

Uza sve navedeno, na Poljudu ima i onih koji su zabrinuti zbog velikog broja spomenutih igrača jer je prošlogodišnje iskustvo pokazalo da gomilanje 'kvalitetnih i iskusnih' nije uvijek jamstvo uspjeha.