SVAGUŠINA TEORIJA

Hajduk se pojačava igračima Barcelone

08.09.2010 u 22:56

Bionic
Reading

Uspjesi Hajduka na početku sezone opili su predsjednika Joška Svagušu, koji već gleda prema Hajdukovom proljeću u Europi i sanja pojačanja iz Barcelone

'Ukoliko prezimimo u Europi, moguće je da nam Barcelona posudi nekoliko mladih igrača, kako bismo se pojačali', otkrio je novinarima koji prate rad Hajduka predsjednik splitskoga kluba Joško Svaguša.

Sve bi se trebalo dogoditi u zimskom prijelaznom roku, naravno, ukoliko Hajduk prođe skupinu Europske lige i plasira se u nastavak natjecanja na proljeće. Informacija zvuči pomalo nestvarno, no kad je Svaguša u pitanju, ništa nije nemoguće. Nitko mu nije davao ni najmanje šansi da će u prošloj sezoni osvojiti trofej, još manje ih je vjerovalo kako će se Hajduk plasirati u Europsku ligu, a da će Barcelona gostovati na Poljudu, mnogi ne vjeruju ni danas.

'Sve što radim radim pošteno i to nam se sve vraća dobrim rezultatima', kaže predsjednik Hajduka i najavljuje nove radosti navijačima Hajduka, koji od svojih ljubimaca u sljedećih desetak dana očekuju uspjehe u derbiju na Poljudu protiv Dinama te na teškim gostovanjima protiv AEK-a u Ateni i Rijeke na Kantridi.