slavlje 'bilih' 2:0

Hajduk prvi put ove sezone nanizao četiri uzastopne pobjede

30.04.2017 u 17:08

  • +5

NK Istra 1961 - HNK Hajduk, utakmica 31. kola MAXtv 1. HNL

Izvor: Cropix / Autor: Goran Sebelic / CROPIX

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka nakon Cibalije, Dinama i Splita, pobijedili su i Istru 1961, čime je Carillova momčad došla do najdužeg niza pobjeda ove sezone

istra 1961 ove sezone draga je mušterija Hajduka, jer u sva četiri ovosezonska ogleda nije mu zabila ni gol.

Splićani su pak s dva zgoditka na stadionu Aldo Drosina stigli i do treće pobjede protiv ovog suparnika. A ovom pobjedom samo je potvrđena dobra forma Carillove momčadi.

Hajduk je bolje otvorio dvoboj, a u 11. minuti Futacs je propustio prvu prigodu za goste.

Ipak, u 19. minuti, nakon slobodnog udarca koji je izveo Jefferson, Futacs je sjajnim potezom prebacio domaću obranu, a Erceg je preciznim udarcem doveo svoju momčad u vodstvo.

Tek nakon tog gola trgnuli su se domaći, ali Gržan nije uspio svladati Stipicu.

Hajduk je pak nastavio sa strpljivom igrom i u 32. minuti Futacs je uspio povećati prednost Hajduka, sjajno se snašavši pred golom domaćina.

Do kraja prvog dijela vidjeli smo još jednu veliku prigodu za Hajduk, no lopta se od Hamze odbila u ruke vratara Ivušića, dok je na drugoj strani Solomon propustio matirati u posljednje vrijeme sjajnog Stipicu.

U drugom dijelu Hajduk je opet bio bolji i opasniji, a najbolju prigodu imao je Savvas, ali njegov je udarac pogodio vratnicu.

Kako je vrijeme odmicalo, intenzitet dvoboja je padao, ali u samoj završnici malo je i zaiskrilo jer Terziev je grublje ušao u Miloša, zbog čega je opravdano dobio crveni karton.

No do kraja je ostala tek koja sekunda pa su Splićani ipak uzdignutih ruku otišli iz Pule.