SUPERSPORT HNL

Hajduk prije derbija sa Slaven Belupom saznao važnu vijest, protiv Koprivničana će izostati bitan igrač

31.08.2022 u 12:55

Bionic
Reading

Hajduk je odigrao pet od predviđenih sedam utakmica SuperSport Hrvatske nogometne lige. S tri pobjede i dva poraza te devet prikupljenih bodova Bijeli se nalaze na trećem mjestu prvenstvene ljestvice iza Dinama s 19 i iznenađenja ovosezonskog izdanja lige Slaven Belupa s 14 bodova. I Dinamo i Slaven su odigrali sve susrete

Sve video sažetke SuprSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE

Splićani u nedjelju od 21.05 imaju priliku u sklopu 8. kola SuperSport HNL-a u domaćem ogledu s rasterećenim Slavenom napraviti značajniji korak prema vrhu.

Slaven Belupo je sjajno ušao u novu sezonu, momčad trenera Zorana Zekića upisala je u sedam odigranih utakmica četiri pobjede uz dva remija i jedan poraz. U posljednjem prvenstvenom kolu Bijeli su gostovali kod Osijeka gdje su poraženi rezultatom 2:1. Slaven Belupo u 7. kolu slavio je s 1:0 na gostovanju kod Lokomotive u Kranjčevićevoj.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Trener Valdas Dambrauskas u ovoj utakmici sigurno neće moći računati na Anthonyja Kalika koji je u Gradskom vrtu dobio treći žuti karton, a kod Slaven Belupa neće biti Tomislava Božića koji također ima tri opomene. 

>> Hrvatski nogomet samo na kanalima MAXSport!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na kanalima MAXSport 1 i MAXSport 2 na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

Posljednji put Slaven Belupo i Hajduk odmjerili su snage u prošlo sezoni, krajem travnja u Koprivnici, a utakmica je završila bez pogodaka.

Glavni sudac utakmice u nedjelju je Fran Jović iz Zagreba, pomagat će mu Anto Marić iz Zagreba i Ivan Janić iz Iloka, a četvrti sudac je Dario Kulušić iz Šibenika. VAR sudac je Patrik Kolarić iz Čakovca, a asistent VAR suca je Kruno Šarić iz Županje.

  • +16
Osijek - Hajduk, SuperSport HNL, 28.8.2022. Izvor: Cropix / Autor: Marko Mrkonjic

U međuvremenu je određen i termin odigravanja zaostale utakmice 2. kola između Hajduka i Rijeke koji se igra na Poljudu. Novi datum je 14. rujna (srijeda) u 16.30 sati. Dan je to kada se igraju utakmice Lige prvaka, od kojih prva počinje u 18.45 sati, a kako UEFA ne dopušta da se utakmice nacionalnih prvenstava preklapaju sa satnicom susreta Lige prvaka Splićani i Riječani će na teren u ranom popodnevnom terminu.

Osijek - Hajduk 2:1, sažetak 28.8.2022. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel MAXSport
Standings provided by SofaScore LiveScore