idu u istru

Hajduk objavio plan zimskih priprema, a jedan je detalj posebno zanimljiv

19.12.2023 u 10:01

Bionic
Reading

Hajduk je prvi dio sezone SuperSport HNL-a zaključio remijem 0:0 na Maksimiru protiv Dinama te na zimsku stanku 'bili' odlaze kao jesenski prvaci. No, nema opuštanja, na Poljudu su objavili plan zimskih priprema uoči nastavka sezone

Hajdukovci će imati dva tjedna odmora, zaslužili su jer zimsku stanku dočekuju kao prva momčad na ljestvici SuperSport HNL-a, imaju sedam bodova više od Dinama i u nastavak sezone će ući s titulom jesenskog prvaka.

No, svima je na Poljudu jasno da još ništa nije gotovo, prvenstvo je tek na pola puta i nema opuštanja jer do kraja sezone je ostalo još 17 kola.

Sad sijedi kratka zimska stanka, odmora neće biti puno jer odmah nakon božićnih i novogodišnjih praznika kreću pripreme.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Dinamo - Hajduk 0:0, sažetak 17.12.2023. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel MAXSport

Hajduk će sad potvrdio kako će drugu godinu zaredom odraditi pripreme u Istri. No, baza više neće biti u Novigradu već u Umagu.

Prva prozivka momčadi 'bilih' zakazana je za 3. siječnja kad će se nakon odmora okupiti na Poljudu, a glavni dio priprema odradit će od 8. do 20. siječnja u Umagu.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +47
Dinamo - Hajduk, SuperSport HNL, 17.12.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

Planirano je da će Hajduk u tom periodu odigrati i nekoliko prijateljskih utakmica, ali se za sada još ne zna s koijm protivnicima.

Zanimljivo, Hajduk neće biti usamljen na pripremama u Istri. U neposrednoj će blizini u istom terminu biti i Dinamo koji je za svoju bazu odabrao Rovinj...

Standings provided by Sofascore