nema popuštanja

Oglasio se ljutiti gazda Rijeke: Selahi me dvaput izigrao, idemo završiti priču s njim

19.12.2023 u 09:44

Bionic
Reading

Predsjednik Rijeke Damir Mišković otvoreno je progovorio o Lindonu Selahiju (24). Podsjetimo, jedan od najboljih igrača Rijeke izbačen je iz momčadi jer ne želi potpisati novi ugovor

Sad je jasno da sjajni veznjak Rijeke i povremeni albanski reprezentativac Lindon Selahi (24) već ove zime napušta Rujevicu. O tome je otvoreno progovorio predsjednik Rijeke Damir Mišković u razgovoru za HRT-ovu radijsku emisiju Pod stijenama Kantride.

Podsjetimo, Selahi je prošlog tjedna izbačen iz prve momčadi jer ne želi potpisati novi ugovor, a Mišković je sad otkrio što se sve događalo.

'Vidim da čak i u medijima znaju više nego ja. Što se mene tiče, to je gotova priča, ja sam svoje rekao. Stisnuli smo si ruku jedanput, pa onda drugi put. Dosta mi je stiskanja ruku i govorenja da je sve u redu, a treći dan izlazi nešto drugo', kazao je Damir Mišković te nastavio:

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Normalno, nikakav bed. Svatko od nas ima pravo na kraju dana napraviti što hoće, ali kad se ja dogovorim s nekim i stisnem ruku, to mi je važnije nego potpis. Naravno, ja ne bih sad njega opterećivao s time, jer mislim da je on zbilja htio potpisati i ostati. A onda, s kim on radi ili ne radi, ja ne znam, njegovog menadžera nitko nije upoznao. No, ako netko želi potpisati ugovor s Rijekom, onda bi se trebao upristojiti i doći u klub poslije tri godine koliko je Selahi u klubu. Treba doći i dogovoriti se s našim sportskim direktorom i trenerom, i idemo dalje.'

Što će sad biti sa Selahijem? Ostaje li do kraja sezone ili?

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +13
Rijeka - Rudeš, 19. kolo, 2023/24. Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL

'On ima ugovor do ljeta, moramo ga ispoštovati, mora i on, i to je to za sada', ostao je tajanstven Mišković iako već neko vrijeme Dinamo i Hajduk 'love' Selahija:

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Hoće li Selahi igrati? A što biste vi napravili, bi li trebao igrati? Jednostavno, to je tako. ‘Ajmo završiti priču s njim, kao da govorimo o Maradoni cijelo vrijeme... Imamo Hodžu koji je po meni top igrač, i naš je, i mlad je, i ne trebamo se uopće brinuti oko naše veze. Imamo Hodžu, Bandu, Ilinkovića, Petroviča, imamo ih i previše', zaključio je Damir Mišković.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
Standings provided by Sofascore