remi u derbiju

Kapetan Dinama bio je brutalno iskren: Razočarani smo, ružno je vidjeti tablicu

17.12.2023 u 19:51

Bionic
Reading

Dinamo i Hajduk odigrali su 0:0 u derbiju 19. kola SuperSport HNL-a. Nakon sraza na Maksimiru oglasio se kapetan 'modrih' Arijan Ademi

Hajduk na zimsku pauzu odlazi s čak sedam bodova više od Dinama, koji uz to ima i dvije utakmice manje. Remi bez golova na Maksimiru nije baš najbolje 'sjeo' kapetanu Dinama Arijanu Ademiju.

'Razočarani smo, ovo je bio pravi derbi s puno faulova i puno kartona. Na kraju nije završilo kako smo htjeli.... Imali smo neke svoje šanse, minimalizirali smo njihove, ali nismo uspjeli pobijediti. Mogli smo nešto više, imali smo šanse koje smo mogli pretvoriti u golove', rekao je Arijan Ademi nakon derbija te nastavio:

'Plan je bio da krenemo žustro, na krilima publike, ali eto, možda u nekim situacijama nas je sudac iskidao i nismo uspjeli napraviti taj ritam. Njima više odgovara neriješeno. Oni mogu biti zadovoljniji...'

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Osvrnuo se kapetan Dinama i na stanje na prvenstvenoj ljestvici.

'Ružno je vidjeti tablicu, svjesni smo da to ružno izgleda. Nadamo se da ćemo se dobro odmoriti i dobro pripremiti za nastavka sezone. Mogao je ovo biti i ljepši derbi. Imamo sad 12 dana slobodno... Siguran sam da Dinamo može osvojiti prvenstvo', zaključio je Arijan Ademi.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Dinamo - Hajduk 0:0, sažetak 17.12.2023. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel MAXSport
  • +47
Dinamo - Hajduk, SuperSport HNL, 17.12.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

>> više statistike potražite OVDJE.

Standings provided by Sofascore