tribine će biti prazne

Hajduk nemilosrdno kažnjen za incidente na derbiju: Težak udarac za Splićane...

04.10.2018 u 12:50

Bionic
Reading

Zbog brojnih navijačkih inicidenata tijekom dvoboja prošle subote s Dinamom na Poljudu discilinski sudac Alen Klakočer kaznio je Hajduk s čak četiri utakmice igranja pred praznim tribinama...

Podsjetimo, zbog upotrebe topovskog udara jedan je vatrogasac teško ozlijeđen, a velika količina upotrijebljene pirotehnike dovela je do prekida derbija u trajanju od tri minute. Također je kamenom pogođen igrač Hajduka Adam Gyurcso koji je nakon ukazane liječničke pomoći morao biti zamijenjen.

  • +23
Hajduk - Dinamo, 9. kolo HT Prve lige, 2018/19. Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Disciplinski sudac HT Prve lige Alen Klakočer Hajduku je dao čak četiri utakmice kazne igranja pred praznim tribinama, što je ozbiljan udarac za Splićane tijekom jesenskog dijela prvenstva.

Hajduk koji je dosad platio pregršt novca zbog pirotehnike svojih navijača tako će ostati bez podrške s tribina tijekom listopada i studenog, ali i bez prihoda od prodaje ulaznica.

Hajduk – Dinamo 0:0, 9. kolo 2018./19. (sažetak) Izvor: Društvene mreže

Kažnjen je s pet tisuća kuna i pomoćni trener Mario Carević koji je udaljen s klupe u derbiju zbog vrijeđanja četvrtog suca. Također je dobio i mjesec dana zabrane obavljanja svoje funkcije.