Panika na Poljudu

Hajduk na ljeto ostaje bez najboljeg igrača koji klub napušta potpuno besplatno; velikan već krenuo u akciju njegovog dovođenja

23.04.2021 u 16:06

Bionic
Reading

Marko Livaja bi na ljeto mogao s Poljuda besplatno otići u Olympiacos

Marko Livaja u Hajduk je stigao u veljači ove godine i u kratkom vremenu apsolutno zaludio navijače splitskog sastava. 27-godišnji Splićanin koji je u dresu Bilih ispunio dječački san je u šest utakmica u HT Prvoj ligi upisao četiri asistencije, ali njegov značaj za momčad je puno veći.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Livaja se u kratkom vremenu prometnuo u prvo ime Hajduka, ali izgleda da se u bijelom dresu neće puno zadržati. Grčki mediji pišu kako bi se prvo ime Bilih moglo vratiti u tamošnju ligu. Grke je zadivio igrajući za atenski AEK čiji mu navijači i danas zasipaju Instagram porukama da se vrati.

U AEK-u je u 147 utakmica zabio 42 gola i upisao 29 asistencija, no izgleda da neće ispuniti želju navijačima tog kluba, već bi mogao potpisati za rivala. Grci sada pišu kako je za njega zainteresiran tamošnji velikan Olympiacos u koji bi na ljeto mogao otići potpuno besplatno jer mu ističe ugovor s Hajdukom. Ne ponude li mu Bili neku unosnu ponudu, Livaja bi mogao potpisati za Oylmpiacos.

Pogledajte još jednom najbolje golove 30. kola HT Prve lige.

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal / Arenasport

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.