Bomba iz Engleske

Hajduk iz Premier lige dovodi veznjaka vrijednog 6.5 milijuna eura; 'bijeli' se ozbiljno pojačavaju uoči nastavka prvenstva

15.01.2021 u 12:42

Bionic
Reading

Filip Krovinović je na meti Hajduka koji bi ga htio dovesti na posudbu iz Benfice do kraja sezone

Filip Krovinović mogao bi karijeru nastaviti u Hajduku, barem ako je vjerovati engleskom Telegraphu. Spomenuti medij piše kako će hrvatski veznjak do kraja sezone na posudbu u Hajduk jer je odlaskom Slavena Bilića pao u nemilost u WBA.

Nije tajna da je nekadašnji izbornik 'Vatrenih' Slaven Bilić bio glavni razlog Krovinovićevog dolaska u WBA, a nakon što je hrvatski trener otišao iz kluba, promijenio se i status 25-godišnjeg veznjaka. Sam Allardyce ga ne vidi u svojim planovima pa je izgledno da će ga u zimskom prijelaznom roku vratiti Benfici koja će ga pak proslijediti dalje na novu posudbu.

Ovoga puta u Hajduk. Krovinović je jednom već bio blizu Hajduka. Bilo je to prije šest godina kada je odlazio iz NK Zagreba. Krovinović je čak bio i u pregovorima s 'bijelima', ali na kraju je završio u portugalskom Rio Aveu. Šest godina kasnije, opet je na pragu splitskog sastava.

Krovinović je ove sezone za WBA odigrao 11 premierligaških utakmica i jednom nastupio u FA Kupu, ali nije upisao ni asistenciju ni gol. Allardyce ga je već prekrižio pa se vraća u Benficu za koju je vezan do ljeta 2022. godine. Prema Transfermartku trenutno vrijedi 6.5 milijuna eura pa bi dolaskom u Hajduk bio jedan od najvrijednijih u splitskom sastavu.