SMIJEŠAN KAO SVETINA...

Hajduk ismijao navode Zorana Mamića

15.12.2014 u 16:23

Bionic
Reading

Nakon posljednjeg službenog jesenskog nastupa Dinamov trener Zoran Mamić ponovno se vratio na temu neodigranog derbija, na službeni uzvrat s Poljuda nije trebalo dugo čekati...

Mlađi Mamić je u HTV-oj emisiji naveo kako su Hajdukovi igrači već bili u autobusu 15 minuta prije nesuđenog početka velikog derbija, te kako zna da je dio Hajdukovih igrača želio igrati ali se bojao Torcide. Imali su, tvrdi Mamić, mobitele i u Dinamu znaju kakvi su pozivi dolazili do njih. Iz Hajduka su na tu temu kratko priopćili:

'Izjava Dinamova trenera Zorana Mamića, nakon što je njegova momčad pred 710 gledatelja zaključila polusezonu, da su igrači Hajduka pred neodigrani derbi već 15 minuta prije predviđenog početka bili u autobusu te prethodno u svlačionici imali i mobitele, smiješna je i žalosna. Ozbiljno konkurira onoj kolege mu Tomislava Svetine koji je pred cjelokuponom javnosti tvrdio da je 'crne liste' s imenima onih koji ne smiju na derbi dobio od splitske policije,' stoji u kratkoj poruci službenog Hajduka.