SuperSport HNL

Gorica je poslala važnu obavijest za navijače uoči gostovanja Hajduka

06.03.2024 u 15:40

Bionic
Reading

Nogometaši Gorice u 26. kolu SuperSport HNL-a na svom terenu dočekuju Hajduk (subota, 9. ožujka, 17.10 sati, MAXSport1, MAXtv). Stadion u Velikoj Gorici praktički je rasprodan, a očekuje se 'invazija' Torcide pa iz Gorice stiže važna obavijest

Hajduk na pobjedu u Velikoj Gorici čeka od listopada 2022. godine. Posljednja dva gostovanja 'bili' se nisu proslavili, u travnju 2023. utakmica je završila 0:0, a u rujnu je Gorica velikim preokretom u samoj završnici susreta slavila 2:1.

Interes za subotnju utakmicu u 26. kolu SuperSport HNL-a (17.10 sati, MAXSport1, MAXtv) je ogroman, a Gorica je zato poslala važno priopćenje za sve navijače.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Rasprodane su sve ulaznice za utakmicu Gorica - Hajduk koje su u srijedu ujutro puštene u online prodaju na ulaznice.hr. U petak će u prodaju biti pušten dodatni kontingent ulaznica za domaću tribinu. Gostujući navijači svoje ulaznice mogu kupiti preko Hajduka', objavili su iz kluba.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Dakle, stadion u Velikoj Gorici sigurno će biti rasprodan, a očekuje se 'invazija' Torcide koja je razgrabila ulaznice za gostujuću tribinu.

Standings provided by Sofascore