KIDS DAY U ZAGREBU

Goranov sin: Tata je najbolji, bit ću i ja

  • Autor: Borut Šips
  • Zadnja izmjena 03.02.2011 18:48
  • Objavljeno 03.02.2011 u 15:20
Emanuel i Goran Ivanišević

Emanuel i Goran Ivanišević

Izvor: Cropix / Autor: Neja Markičević/Cropix

Tradicionalni dječji dan na ATP turnirima u Zagrebu je imao i lijepu obiteljsku komponentu. Goran Ivanišević je došao u pratnji svoje dvoje djece, a starije je definitivno na tatu

Goran je više od sat vremena prebacivao lopticu s okupljenim mališanima, ali njegovom sinu Emanuelu to više nije zanimljivo. Igrao je sa strane i ponašao se poput pravog tenisača. Uvijek bi uzeo dvije loptice i odbacio onu koja mu se manje sviđa. Kada se košara ispraznila pogledao je okolo i hladno uzeo tati iz ruke. Naravno, i odbacio jednu.

'Tata je najbolji na svijetu, kad narastem i ja ću biti kao on', reklo je preslatko trogodišnje biće kojega svi zovu Manu. Odaziva se i na Ginobili, a tata kaže da bi htio da bude košarkaš. Manu očito ima drugačije planove, već je pravi mali tenisač.

Ovaj lijepi događaj usrećio je oko 300 djece koja su dobila priliku sparirati Goranu i tako steći uspomenu za čitav život. Pred kraj programa na trening je došao i Ivan Ljubičić, ali 'mali program' se oduljio. Kada je snimljen, prema Ljubi je krenula prava vojska dječice i počela je nova serija davanja autograma. Možda i najljepši trenuci turnira.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi