IZBORNIK TUŽAN

Goluža: Isprika svima, imali smo srce, ali ne i glavu

25.01.2013 u 23:30

Bionic
Reading

Izbornik hrvatske vrste Slavko Goluža bio je vidno tužan i razočaran nakon poraza 24:30 od Danske. Do polufinala sve funkcioniralo i izgledalo sjajno, a onda je u tih 60 minuta sve 'palo u vodu'. No, izbornik još uvijek ima izgleda vratiti se s medaljom u Hrvatsku, samo treba pronaći i zdrave igrače ali i vratiti im psihološlu mirnoću

Moram se ispričati svima jer smo igrali loše polufinale, kazao je izbornik hrvatske rukometne reprezentacije slavko Goluža nakon polufinalnog poraza protiv Danske (24:30) na SP-u u Španjolskoj.

'Sav trud koji smo uložili kroz pripreme i prve utakmice na prvenstvu nestao je u prvih pet-šest minuta polufinala. Nismo ušli u utakmicu kako treba, ušli smo velikog srca, ali bez glave, bez pameti. Ne može se tako igrati protiv ovako jake Danske. Bez obzira na umor, puno je tu bilo ozljeda, Duvnjak je imao temperaturu, Bičanić je igrao ozlijeđen, ostali smo bez Vukovića, sve je bilo protiv nas, a to nismo zaslužili. Ipak, ne želim se vaditi na ozljede, presudio je naš loš ulazak u utakmicu', kazao je Goluža, kojeg u subotu očekuje borba za broncu protiv Slovenije.

'Nema sad plakanja, treba pobijediti Sloveniju i uzeti broncu', zaključio je Goluža.