PROZVALA GA I ANGELINA

Goluža bez komentara na slučaj 'Oluja'

02.08.2012 u 19:32

Bionic
Reading

Hrvatski izbornik Slavko Goluža nije htio danas komentirati pred novinarima u Londonu svoju izjavu nakon pobjede nad Srbijom

Goluža je izjavio kako ga 'pobjeda nad Srbima podsjeća na film Oluja', što je izazvalo podosta reakcija kod srpskih medija, a navodno se preko svog tweeter profila oglasila i glumica Angelina Jolie, koja je osudila Golužinu izjavu.

'Nemam komentara', izjavio je Goluža upitan od novinara da komentira pisanje u srpskim medijima, te na koji je film zapravo mislio.

U službenoj izjavi danoj odmah nakon susreta sa Srbijom medijskoj službi organizatora Igara Slavko Goluža je, između ostaloga i kazao: 'Između Hrvatske i Srbije neprestano vlada turobno ozračje, a ono što mene posebno zanima je da kao rukometaši zajedno pošaljemo dobru poruku o miru'.

Na Europskom prvenstvu u Srbiji u siječnju hrvatski navijači su napadnuti u Novom Sadu, a utakmica u Londonu prošla je bez ijednog izgreda. Čak su i hrvatski i srpski navijači bili međusobno pomiješani na sektorima, a tijekom dvoboja se, niti s hrvatske niti sa srpske strane, nisu čule nikakve uvrede, tako uobičajene kada se sastaju hrvatski i srpski sportaši.

Inače, Goluža nije šutio kada je pričao o pobjedi protiv Mađarske.

'Zadovoljan sam jer imamo tri pobjede, a znao sam da ritmom i trčanjem možemo slomiti Mađare. Točno smo predvidjeli kako će Mađari igrati. Ono čime nisam zadovoljan je naša polukontra, nismo koristili cijeli teren. Čeka nas teška utakmica s Dancima', izjavio je Goluža.