TKO JE KRIV?

Golman 'pukao', ceh platile slušalice

12.09.2012 u 15:14

Bionic
Reading

Norveški nogometaši pobijedili su Sloveniju 2:1 u utakmici drugoga kola skupine E kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2014. godine kojem će domaćin biti Brazil

Do tri boda su Norvežani došli pogođenim jedanaestercem u zadnjoj minuti utakmice, te su barem donekle ispravili startni i neočekivani poraz kod Islanda (0:2).

Norveški mediji su nakon premijernog poraza od Islanda uvelike označili njihovog vratara Runu Jarsteina za krivca u tom porazu. Takvi napisi su Jarsteina iznervirali i prije utakmice sa Slovencima, pa je tako došao u sukob s jednim fotoreporterom kojeg je, navodno, htio i fizički napasti.

Nakon utakmice sa Slovenijom je, pak, uslijedio novi skandal. Jarstein je, naime, stigao pred mikrofon novinara jedne TV-postaje. Sve je teklo prilično mirno do pitanja osjeća li se krivim za pogodak protiv Slovenije.

Nekoliko je riječi Jarstein izgovorio, ali je potom napustio mjesto razgovora, te uzeo slušalice koje su stajale na stolu pored njih i svom snagom ih torpedirao u zid tribine.

Potom je brzim korakom nestao u mraku tunela...