PRODAJA ULAZNICA

Gledajte 'medvjede' i pomozite djeci

31.08.2013 u 10:54

Bionic
Reading

Klub hokeja na ledu Medveščak Zagreb i njegov partner UNICEF nastavit će i četvrtu sezonu za redom svoju uspješnu suradnju.

Povodom toga Medveščak i UNICEF u ponedjeljak, razveselit će najvjernije navijače zagrebačkih Medvjeda te organizirati prodaju dodatnih dnevnih ulaznica za prve četiri domaće utakmice Medveščaka u KHL prvenstvu u sezoni 2013./2014. Ulaznice će prodavati hokejaši Medveščaka u ponedjeljak 2. rujna od 18 sati u UNICEF-ovoj trgovini u Ilici 8. Nastavak je ovo već uhodane suradnje pomoću koje su Medveščak i UNICEF prodajom ulaznica za domaće utakmice Medvjeda u UNICEF-ovoj trgovini i u proteklim sezonama prikupljali sredstva za kampanje koje UNICEF provodi u Hrvatskoj.

U prodaji će u ponedjeljak 2. rujna u UNICEF-ovoj trgovini biti 100 dnevnih ulaznica za utakmicu 6. rujna protiv CSKA Moskva, te po 50 ulaznica za utakmice koje su na rasporedu 08.09., 10.09. i 13.09. S obzirom na ograničen broj ulaznica treba napomenuti da neće biti dječjih odnosno gratis ulaznica kao niti ulaznica za osobe s invaliditetom te da će svaka od 250 ponuđenih ulaznica za prve četiri domaće utakmice u KHL prvenstvu u ovoj humanitarnoj prodaji vrijediti 50 kuna.


Svaka odrasla osoba moći će kupiti najviše 2 ulaznice. Cjelokupni prihod od prodaje ulaznica donirat će se za provedbu UNICEF-ove kampanje “Zaustavimo nasilje nad djecom” koju u Hrvatskoj predstavljaju hokejaši Medveščaka. Tom se kampanjom nastavljaju zajednički napori u podizanju svijesti o štetnosti nasilja nad djecom te se podržavaju UNICEF-ove programske aktivnosti za smanjivanje nasilja nad djecom u obitelji.

Učinite i vi dobro djelo, donirajte sredstva za UNICEF, a pritom se zabavite i navijajte za zagrebačke Medvjede na otvorenju KHL sezone.